KOMISJE
Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia
Prof. dr hab. Jerzy BERTRANDT– Przewodniczący
Dr hab. Katarzyna SOCHA – Zastępca przewodniczącego
Prof. dr hab. Maria BORAWSKA
Dr hab. Barbara BOBROWSKA-KORCZAK, prof. uczelni
Dr hab. Renata MARKIEWICZ-ŻUKOWSKA
Dr hab. Zbigniew MARZEC
Dr hab. Hanna MOJSKA, prof. uczelni
Prof. dr hab. n. farm. Regina OLĘDZKA
Prof. dr hab. n. farm. Juliusz PRZYSŁAWSKI
Prof. dr hab. n. farm. Małgorzata SCHLEGEL-ZAWADZKA
Dietetyki
Prof. dr hab. Agata WAWRZYNIAK – Przewodnicząca
Dr hab. Ewa LANGE – Zastępca przewodniczącej
Prof. dr hab. Maria BORAWSKA
Prof. dr hab. Monika BRONKOWSKA
Dr hab. Magda CZŁAPKA-MATYASIK
Dr Danuta GAJEWSKA – przewodnicząca Polskiego Towarzystwa Dietetyki
Dr hab. Anna KOŁŁAJTIS-DOŁOWY
Dr hab. Katarzyna PRZYBYŁOWICZ, prof. uczelni
Dr hab. Iwona TRACZYK, prof. uczelni
Dr hab. Małgorzata WOŹNIEWICZ
Żywienia Dzieci i Młodzieży
Dr hab. Halina WEKER – Przewodnicząca
Prof. dr hab. Mariola FRIEDRICH – Zastępca przewodniczącej
Prof. dr hab. Jadwiga CHARZEWSKA
Dr hab. Anna DŁUGOSZ, prof. uczelni
Prof. dr hab. Jadwiga HAMUŁKA
Dr hab. Joanna SADOWSKA, prof. uczelni
Prof. dr hab. n. med. Piotr SOCHA
Prof. dr hab. n. med. Jarosław WALKOWIAK
Dr hab. Katarzyna ZABŁOCKA-SŁOWIŃSKA, prof. uczelni
Żywienia Osób Dorosłych i Starszych
Dr hab. Katarzyna PRZYBYŁOWICZ – Przewodnicząca
Prof. dr hab. Danuta GÓRECKA – Zastępca przewodniczącej
Dr hab. Jolanta CZARNOCIŃSKA, prof. uczelni
Dr hab. Małgorzata DRYWIEŃ, prof. uczelni
Prof. dr hab. Mariola FRIEDRICH
Prof. dr hab. Joanna GROMADZKA-OSTROWSKA
Prof. dr hab. Anna GRONOWSKA-SENGER
Prof. dr hab. Marzena JEŻEWSKA-ZYCHOWICZ
Prof. dr hab. Teresa LESZCZYŃSKA