Komitet Nauki o Żywieniu Człowieka
Wybierz swój język
Szukaj...
Szukaj
Strona główna
Aktualności
Prezydium
Struktura
Skład
Zakres działania
Wydawnictwa
Kwestionariusz KomPAN
Akty prawne
Kalkulator do oceny spożycia składników pokarmowych
Stanowiska i opinie
Stanowiska i opinie
Stanowiska i opinie
Pokaż #
5
10
15
20
25
30
50
100
Wszystkie
Spis artykułów
Tytuł
Autor
Odsłony
Stanowisko dotyczące zaleceń żywieniowych w chorobie nowotworowej dla pacjentów, ich rodzin i opiekunów
Redaktor Strony Komitetu
327
Stanowisko w sprawie żywieniowych, zdrowotnych i technologicznych aspektów stosowania nutraceutyków.
Redaktor Strony Komitetu
252
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka w sprawie zasad żywienia dzieci w wieku 1-3 lat.
Redaktor Strony Komitetu
559
Dietary recommendations during the COVID-19 pandemic. Statement of the Committee of Human Nutrition Science of the Polish Academy of Sciences (English version)
Redaktor Strony Komitetu
587
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka Polskiej Akademii Nauk w sprawie zaleceń żywieniowych podczas pandemii COVID-19
Redaktor Strony Komitetu
2178
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka Polskiej Akademii Nauk w sprawie stosowania suplementów diety zawierających witaminy i składniki mineralne przez osoby dorosłe
Redaktor Strony Komitetu
822
Opinia Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka w sprawie rekomendacji EURL ECVAM dotyczących stosowania przeciwciał niepochodzących od zwierząt (non-animal-derived antibodies) jako narzędzia badawczego i diagnostycznego
Redaktor Strony Komitetu
435
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka Polskiej Akademii Nauk do projektu Ustawy z dnia 14 lutego 2020 r. o zmianie niektórych ustaw w związku z promocją prozdrowotnych wyborów konsumenckich
Redaktor Strony Komitetu
422
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka PAN w sprawie wartości odżywczej i bezpieczeństwa stosowania diet wegetariańskich
Redaktor Strony Komitetu
3351
Stanowisko Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka Polskiej Akademii Nauk w sprawie posiłków szkolnych i nowych standardów żywienia w szkołach
Redaktor Strony Komitetu
1197
Strona 1 z 2
1
2